Home / Kryesore / Zgjedhjet e 30 qershorit/ Glover takim me përfaqësuesit ndërkombëtarë

Zgjedhjet e 30 qershorit/ Glover takim me përfaqësuesit ndërkombëtarë

Drejtuesja e misionit të OSBE/ODIHR-it, Audrey Glover është takuar ditën e sotme me ambasadorët e vendeve të BE-së në Shqipëri. Glover i ka njohur përfaqësuesit e komuniteteve ndërkombëtare me gjetjet paraprake të vëzhgimit të zgjedhjeve të 30 qershorit.

Një ditë pas votimeve, misioni vëzhgues OSBE/ODHIR dhanë qëndrimin në lidhje me procesin zgjedhor të 30 qershorit. Sipas Audrey Glover, qytetarët ishin në presion nga të dyja palët politike, ndërkohë shtoi se po mblidhet informacion për të kuptuar nëse janë plotësuar standardet ose jo.

 

Check Also

Deklarate e Unionit te Gazetareve Shqiptare

Ekstremistet greke dhe minoritare ndeshkojne vendin e tyre me kercenimet ndaj reportereve te medias shqiptare. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

seven + 19 =