Home / 2019 / July / 01

Daily Archives: July 1, 2019

NJOFTIM/ Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Tiranë organizon tryezën e diskutimit “Fuqizimi i Regjistrave të Biznesit

Njoftim për mediat Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Tiranë në bashkëpunim me Ministrinë e Financave dhe të Ekonomisë, organizojnë më 27 qershor 2018 në Tiranë tryezën e diskutimit “Fuqizimi i Regjistrave të Biznesit”. Ky takim organizohet në kuadër të programit Interreg IPA CBC Itali – Shqipëri – Mali i Zi …

Read More »