Spahiu: Presidenti ligjërisht në konflikt interesi, sepse ka grua shefen e opozitës!

AnalizeEditorialKryesore
71
0
sample-ad

Ka një ligj të veçantë për konfliktin e interesit, por ka dhe një parim në Kodin Administrativ, Kodin e Proçedurës Penale, Kodin civil…..etj

Në çdo proçes penal, civil apo administrativ, burri s’mund të gjykoj gruan sepse është lidhja familjare e nivelit parē.

Burri s’mund të jetë gjyqtar, prokuror, hetues, noter, ….. i bashkshortes!

Vendimarrja e çdo niveli konsiderohet e njëanshme kur palë në konflikt është një nga bashkshortët.

Po shoh në internet festën e LSI dhe familjes Meta që brohorrasin për bashkshoritn e Monikës: “O Ilir o hero”….

Dëgjoj dhe komentet e qeverisë që e akozojnë se është bërë palë me opozitën.

Jo jo gaboheni të gjithë.

Ilir Meta është organizator i djegies mandateve dhe bojkotit të zgjedhjeve së bashku me Berishën.

Dy “gratë” e tyre Kryemadhi dhe Basha thjesht aktrojnë.

Vetëm Slobodan Milosheviç guxoj të ishte edhe kryetar shteti por edhe gruaja kryetare opozite Mira Markoviç.

Asnjē rast tjetër në botë nuk do ta gjeni.

Dërgojeni dekretin në çdo gjukatē administrative apo kushtetuese, shqiptare apo ndërkombëtare dhe të jeni të bindur që Dekreti do shpallet Nul.

Sllobodani shqiptar nuk mund të jetë arbitër i Monika Markoviçit që është palē në konflikt.

Ka boll idiot Shqipëria që mund ti bëjnë edhe këngë “patriotizmit” të Ilir Metës por mos harrojnë në rrefren ë fusin vargjet:

“Poshtë Amerika, të dua Monika”

Paska qënë vërtet e shkruar që çdo 4 vjet Ilir Meta të hyj në histori për gjëmat e tij, nga Thesari, Blloku i Zi dhe deri tek lufta civile për tekat dhe takat e gruas Gojë-Madhe.

sample-ad

Facebook Comments

POST A COMMENT.

9 + fifteen =