Ja përse shkaktohen aksidentet në Shqipëri

Uncategorized
42
0
sample-ad

Ministria e Infrastrukturës dhe Energjetikës në Bashkëpunim me Bankën Botërore kanë prezantuar ditën e martë raportin mbi shkaqet kryesore të aksidenteve në vendin tonë.

Siguria rrugore në rrugë është shumë e rëndësishme, ndërgjegjësimi i njerëzve ne raport me sigurinë rrugore dhe masat që ata duhet të marrin është një nga komponentët më të rëndësishëm të këtij projekti, ARRSH, në kuadër të projektit për mirëmbajtjen dhe sigurinë rrugore bazuar në sistemin rams, një nismë e marrë nga qeveria shqiptare në bashkëpunim me Bankën Botërore merr pjesë në këtë projekt për të dhënë kontributin e tij në informacionin që duhet të nxjerrim për të siguruar standardet më të mira rrugore dhe ndërgjegjësimi qytetar. Në këtë kuptim ne kemi filluar të marrim dhe masa konkrete” tha Qato.

Facebook Comments

POST A COMMENT.

five × three =