Veprat e Van Gogh në dimension teknologjik

KryesoreKulture
82
0
sample-ad

Një ekspozitë arti në Atelier des Lumières të Parisit nxjerr në pah punën e piktorit holandez Van Gogh , si “The Starry Night”, “Sunflowers” dhe “The Potatoes Eaters”, por jo në mënyrë konvencionale.

Ekspozita, e titulluar “Van Gogh, la nuit étoilée” (yjet e yllit), u jep vizitorëve një përvojë të mrekullueshme shikimi duke i bërë ata të ecin nëpër paraqitje të hollësishme dixhitale gjigande të veprave të tij më të mëdha.

Kjo ekspozitë i lejon njerëzit të afrohen përmes një rrugëtimi dixhital më me imtësi në veprat e tij më të famshme të artit.

Ekspozita i ndihmon vizitorët të eksplorojnë disa nga më shumë se 2.000 fotografi të Van Gogut të pikturuara gjatë 10 viteve të fundit të jetës së tij.

Rezultate imazhesh për Veprat e Van Gogh në dimension teknologjikRezultate imazhesh për Veprat e Van Gogh në dimension teknologjik
sample-ad

Facebook Comments

POST A COMMENT.

two × 5 =

%d bloggers like this: