Raporti i ekspertëve të FBI-së për Gërdecin dhe përfshirja e Fatmir Mediut dhe baxhanakut të Berishës

KronikeKryesore
96
0
sample-ad

Ajo ë Gërdecit, është një histori tipike mafioze, në të cilën u përfshi gjithë familja e kryeministrit të atëhershëm, Sali Berisha, si dhe gjithë ministrat që duhej të firmosnin për ngritjen e fabrikës.

Shkëlzeni përfshiu në biznes edhe burrin e tezes, baxhanakun e Sali Berishës, Muhamed Hoxha, i cili mbeti i vdekur nga shpërthimi i fabrikës.

Ai ishte aty ne nje pozicion kyç pune, per te garantuar pronarin e vertet se punet shkonin mire.

Fatkeqi mbeti mes te vrareve dhe Berisha i ngaterroi emrin kur ja lexoi, me shprese se nuk do merrej vesh.

Me pas tha se nuk e njihte baxhankun dhe nuk e kishte takuar.

Me poshte keni dhe pjese nga raporti i eksperteve te FBI ne vendgjarje.

Gazeta TemA qysh diten e pare provoi se Fatmir Mediu ka lobuar per kompanine qe shkaktoi tragjedine.(TemA)

    

Facebook Comments

POST A COMMENT.

1 × five =