Dorëhiqet prokurori i Prokurorisë së Përgjithshme Petrit Fusha

AktualitetKryesore
166
0
sample-ad

Pas një karriere të gjatë jep dorëheqjen prokurori Petrit Fusha duke dalë në këtë mënyrë nga radhët e sistemit. Burimet thonë se ish-drejtuesi i Prokurorisë së Tiranës i cili aktualisht ishte prokuror në institucionin qendror të akuzës e ka paraqitur dorëheqjen pranë Këshillit të Lartë të Prokurorisë dhe Komisionit të Pavarur të Kualifikimit.

Arsyet e dorëheqjes nuk bëhen te ditura. Ndërkohë pritet që shkalla e parë e vettingut të ndërpresë procesin e rivlerësimit për subjektin Fusha.

Facebook Comments

POST A COMMENT.

2 × two =

%d bloggers like this: