Një peshkatar australian ka kapur një krijesë të çuditshme deti, pa sy, me dhëmbë të mprehtë, dhe një pamje vërtet prehistorike. Peshkatari Andrew Rose u shpreh se peshku “përbindësh”, që ai nxorri nga lumi Mary në Territorin Verior të Australisë, dukej si diçka që ai e ka parë vetëm në filma.

Rose, i shoqëruar nga një mik arriti t’i bëjë disa fotografi krijesës para se ta lironte sërish në ujë. Ata ndanë edhe foto të krijesës në rrjetin social ‘Facebook’.