Ja pse ka njerëz që duan të ndihen zotër të të tjerëve

KryesoreKurioziteteSociale
626
0
sample-ad

Ambicia është kthyer në një vlerë të çuditshme, jetike për disa njerëz që e mendojnë veten mbi të tjerët dhe që fshihen pas pushtetit për të menaxhuar fatet e njerëzve rreth tyre.

Ka shumë njerëz  në botë, të cilët besojnë se duke qenë zotër të jetës së dikujt tjetër, mund të transformojë botën rreth tyre e ta bëjnë një vend më të mirë.

Në fakt, ajo që ata bëjnë është që thjesht projektojnë pasiguritë e tyre mbi të tjerët, duke shkaktuar mjerim dhe një ndjenjë të rremë të krenarisë për punë sipas tyre të bëra mirë.

Facebook Comments

POST A COMMENT.

one × 1 =

%d bloggers like this: