Dekani i Juridikut: Nesër fillon mësimi. Caktohet vendi

Kryesore
120
0
sample-ad

“Fakulteti i Drejtësisë në Universitetin e Tiranës deklaroi sot për ATSH se duke nisur që nga dita e nesërme, të gjithë studentët e Fakultetit të Drejtësisë, do të zhvillojnë mësimin në ambientet e gjimnazit “Petro Nini Luarasi”.

“Ka qene vullneti i shumicës së studentëve për t’ju kthyer auditoreve për të rikuperuar ditët e humbura dhe për të shpëtuar vitin akademik”, deklaroi Hoxha për ATSH.

Me 30 janar rifillon mësimi për të gjithë studentët e Fakultetit të Drejtësisë, dhe ku ka qenë vendimi që është marrë sot nga dekanati komunikuar për ATSH nga drejtuesi i këtij Fakulteti, Artan Hoxha.

Facebook Comments

POST A COMMENT.

12 − one =

%d bloggers like this: