MInistrja Manastirliu: Jo rritje të tarifave dysheme të shërbimit dentar

Kryesore
119
0
sample-ad

 Gjatë inspektimit të qendrës shëndetësore nr. 8 në Tiranë, ministrja e shpreh se nuk do të ketë rritje të tarifave dysheme, madje është bërë një padi e siguroi qytetarët se instancat përkatëse do marrin masat sipas ligjit.

“Dua të siguroj qytetarët që nuk do të ketë rritje të tarifave dysheme të shërbimeve dentare sepse nuk është kompetencë e Urdhrit të Stomatologëve të vendosë për këtë. Përfaqësuesi i Ministrisë së Shëndetësisë e ka kundërshtuar këtë propozim në mbledhjen e Asamblesë dhe pasi u njohëm me vendimin, kemi bërë padi në gjykatë për ta rrëzuar atë, sepse është një vendim i paaplikueshëm, për shkak se Urdhri ka tejkaluar kompetencat që i njeh ligji. Pra është një vendim që nuk do të zbatohet. Siguroj qytetarët se nuk do të ketë rritje të tarifave dysheme, pasi instancat perkatëse do të marrin masat që ju njeh ligji”, tha Manastirliu.

 

Facebook Comments

POST A COMMENT.

2 × 2 =

%d bloggers like this: