Ja si mund të zbardhni dhëmbët për 2 minuta!

KryesoreShendeti
111
0
sample-ad

Lëkura e bananes vepron si me magji për zbardhjen e dhëmbëve.

Procesi mund të zgjasë 1-2 minuta dhe dhëmbët tuaja do të jenë të bardha si bora.

Merrni një lëvozhgë bananeje dhe ferkojeni ate ne dhëmbë dhe mishra përreth dy minuta.

Pas kësaj, lani dhëmbët me pastë dhëmbësh si normalisht. Përsëriteni disa here.

 

Facebook Comments

POST A COMMENT.

7 + 8 =

%d bloggers like this: