Eduard Shalsi/ Biznesi ka nevojë për mbrojtje

Kryesore
81
0
sample-ad

Ministri i Shtetit për Mbrojtjen e Sipërmarrjes, Eduard Shalsi i pranishëm në rubrikën “Opinion” në News 24 tha se detyrën e re që i është ngarkuar, e sheh si nder dhe përgjegjësi.

Ai tha se ka punuar gjatë me kryeministrin  Edi Rama dhe kjo i ka shërbyer si eksperiencë për të drejtuar  detyra të rëndësishme shtetërore.

Ministri i ri nënvizoi mes tjerash duke shtuar se biznesi ka nevojë për avokaturë dhe ministria e tij do të zbatojë me devotshmëri detyrat, të cilat janë brenda filozofisë së saj.

“Jam i angazhuar për të përmbushur pritshmëritë. Është vlerësim para së gjithash është nder, privilegj dhe përgjegjësi të shërbesh në detyrat shtetërore. Unë kam  punuar me Edi Ramën dhe kërkesa dhe pritshmëria janë zakonisht të larta.

Jam angazhuar për të dhënë më të mirën për funksionet që më janë ngarkuar. Ngjizja e kësaj ministrie synonte të krijonte një avokat për të mbrojtur biznesin, pasi ndeshet me procedura burokratikë dhe kohëzgjatjeje. Debatet me të gjitha agjencisë që kanë lidhje me biznesin do të jenë pjesë e detyrës. Ky është  roli i ministrit. Të jemi koshientë, sepse ne e dimë se çfarë  administrata të dobëta kemi trashëguar. Ajo që ka filluar këto vitet e fundit me administratën ka qenë një revolucion”, tha ai.

 

Unë jam anëtar i parlamentit nga 2019. Jam rritur me atë komision. Jam krenar që me komisionin zhvillonim debate cilësore dhe të shëndetshme që vinin nga qeveria. Ata që bënin sens merreshin në konsideratë. Komisioni ka dalë edhe nga Tirana. Kemi patur mbledhje edhe në qytete të tjera të Shqipërisë. Kjo më shërben edhe në ministrinë ku jam. Jemi bërë më të vetëdijshëm për mënyrën e organizimit.

Facebook Comments

POST A COMMENT.

2 × five =

%d bloggers like this: