Investimet shtrihen edhe në periferi (FOTO)

Kryesore
71
0
sample-ad

Një tjetër bllok banimi në kryeqytet, kësaj here në periferi, po merr një pamje të re, me infrastrukturë rrugore dhe standarde. Fjala është për bllokun e pallateve që kufizohet nga rrugët “Bujar Kaloshi” dhe Rr. “Learton Vathi” në njësinë administrative nr.11, që po i nënshtrohet rikonstruksionit të plotë, duke përfshirë infrastrukturën nëntokësore, ashtu edhe atë sipërfaqe me rrugë, trotuare, ndriçim etj.

 

Facebook Comments

POST A COMMENT.

18 + ten =