Rama: Nga nesër në sekretariatet e universiteteve do të vendosen…

AktualitetKryesore
98
0
sample-ad

“Nga nesër në sekretariatet e universiteteve do të vendosen dy përfaqësues të ministrive të financave e të arsimit, për të asistuar studentët që duan shpjegime apo duan të adresojnë probleme specifike, lidhur me zbatimin e VKM mbi tarifat e bursat brenda janarit “, shkruan Rama në një postim në Twitter.

rama

Kujojmë që studentë vijojnë të bojkotojnë mesimin dhe një pjesë e tyre prej tre ditësh vijojnë të qëdrojnë të ngujuar në ambietnet e fakulteteve

Facebook Comments

POST A COMMENT.

2 × two =