Skandal në rinovimin e kartave të Identitetit në Tiranë

AktualitetKryesore
75
0
sample-ad

Skadimi i afatit të kartave të identitetit dhe pasaportave biometrike këtë janar ka sjellë radhë të gjata para njësisë numër 3 dhe 4 në Tiranë.

Qytetarë të shumtë i janë drejtuar zyrave të gjendjes civile për të rinovuar kartat e identitetit dhe pasaportat, por shërbimi lë shumë për të dëshiruar.

Drejtori i Gjendjes Civile, duhet të marrë urgjentisht masa, të japin shërbimin e kërkuar nga kontrata dhe të lehtësojnë veprimtarinë e qytetarëve.

 

Facebook Comments

POST A COMMENT.

thirteen + 13 =