Mjekët: Patologji e rrallë/ Gruaja e paaftë për të dëgjuar zërin e meshkujve

Kryesore
66
0
sample-ad

Një grua nga Kina është diagnostikuar në një gjendje të rrallë që e ben atë të paaftë për të dëgjuar zërin e meshkujve, ndërsa mund të dëgjojë fare mirë atë të femrave.

Chen, u zgjua për të zbuluar se ishte e paaftë për të dëgjuar të dashurin e saj.

 Ajo ishte shtrirë një natë më parë me të vjellura dhe zhurmë në veshët e saj. Doktorët kanë konfirmuar se ajo ishte e aftë të dëgjonte vetëm zërat e femrave, por kur  bëhej fjalë  për meshkujt, kjo gjë bëhet thuajse e pamundur.

Mjekët dhe pacientët janë të painformuar për patologjinë e rrallë.

Facebook Comments

POST A COMMENT.

four − 4 =