Nënsekretarja e Përgjithshëm e NATO-s dhe një delegacion nga Brukseli,nesër në Tiranë

Kryesore
124
0
sample-ad

Nënsekretarja e Përgjithshëm e NATO-s,Rose Gottemoeller deklaroi se do të vizitojRepublikën e Shqipërisë.

Zyrtaret e NATO-s, kanë njoftuar  se Rose Gottemoeller dhe një delegacion nga Brukseli, 24 orë, para  formimit të ushtrisë  së Kosovës  do të gjenden në Tiranë të cilet do të qëndrojnë dy dite. Nënsekretarja e Përgjithshëm e NATO-s,Rose Gottemoeller, dëshiron të ketë një takim me Presidentin e Republikës, Ilir Meta dhe me Kryeministrin, Edi Rama. Ka kërkuar gjithashtu takim dhe me ministren e Mbrojtjes,Olta Xhacka si  dhe me ministrin ,Dimiter Bushati.

Pas takimit, duke filluar nga ora 14:15, do te mbahet nje konferencë e përbashkët për shtyp.

Facebook Comments

POST A COMMENT.

19 + 1 =