Bllokohen grekët në kufi/Mbyllet ceremonia për Konstandinos Kacifas

Kryesore
65
0
sample-ad

Për rreth 90 minuta ka zgjatur ceremonia përkujtimore për Konstandinos Kacifas. Pas meshës në kishën e Bularatit dhe vizitës në varreza, rrethi i ngushtë familjar ka vijuar me drekën, ndërsa nuk ka pasur manifestime ashtu si në ceremoninë mortore. Por ndërkohë ka pasur kthime masive të shtetasve grekë që kanë dashur të hyjnë në territorin shqiptar për të marrë pjesë në ceremoninë e 40-ave të Kacifas. Rreth 300 persona, shtetas grekë janë kthyer nga policia shqiptare në Pikën Kufitare të Kakavijës sipas të dhënave aktuale.

Forca policie qëndrojnë përgjatë gjithë rrugës Gjirokastër-Kakavijë duke ushtruar kontrolle të rrepta.

Në orën 11:00,mbyllet ceremonia përkujtimore për Konstandinos Kacifas. Familja mblidhet për drekën,ndërsa nuk ka manifestime

 

.Rezultate imazhesh për bularat imazhe nga kufiri

Rezultate imazhesh për bularat imazhe nga kufiri
Rezultate imazhesh për bularat imazhe nga kufiri
 Rezultate imazhesh për bularat imazhe nga kufiri

 

Facebook Comments

POST A COMMENT.

four × two =