Paralajmërimi i studentëve: Nesër do jemi edhe më shumë

Kryesore
80
0
sample-ad

 

NESËR VAZHDON PROTESTA PARA MINISTRISË! DERI NË REALIZIMIN E PLOTË TË KËRKESAVE TONA! NË ORËN 08:00 BOJKOTOJMË NË CDO FAKULTET/UNIVERSITET! NË ORËN 10:00 PROTESTOJMË PARA MINISTRISË!

Ky ishte njoftimi në faqen e Lëvizjes për Universitetin.

Qeveria dhe Ministria u tërhoqën nga haraci i padrejtë për studentët! Por nuk kanë plotësuar kërkesat e tjera dhe po përpiqen t’u bishtojnë! Ama ne nuk ndalemi, u shprehën studentët.

Facebook Comments

POST A COMMENT.

five × five =