Punonjësit e by-paasit Fier-Vlorë pa marrë rrogat, protestat do të vijojnë

Aktualitet
138
0
sample-ad

Nën moton “Duam paret tona”, janë duke protestuar punëtorët e kompaninë nënkontraktore të by-pass Fier-Vlorë të cilët nuk kanë marrë pagat. Ata kërkojnë të marrin pagat dhe qeveria si dhe ministri Gjiknuri duhet të marrin masa të menjëhershme Punëtorët e 48 firmave nënkontraktore dhe furnitore që ndërtuan një pjesë të Bypass-it Fierit kanë dalë disa here ne protesta, Janë 600 punonjës të bypass-it të Fierit dhe 350 të bypassit të Vlorës që nuk kanë marrë pagat prej afro dy vjetësh Në gusht të 2017, qeveria njoftoi prishjen e kontrates me kompaninë italiane “Serenisima” për mospërmbushje të detyrimeve dhe rinisen procedurat e tenderimit. Kjo kompani jo vetem qe la pa perfunduar gjysmen e rrugës, por la edhe nje mal me borxhe tek nenkontraktoret.

Facebook Comments

POST A COMMENT.

sixteen + eighteen =