Gazetari Avdulla Kënaçi vjen si shkrimtar me librin “Enigma e një nate”

Kulture
393
0
sample-ad

Diten e merkure me date 19 shtator 2018, UGSH ju fton ne paraqitjen e pernbledhjes me tregime te autorit Avdulla Kënaçi.
Ne oren 11, ne sallen Blu te Hotel Tirana Internacional shkrimtare, gazetare, miq dhe dasharimes te autorit do te jene pjese e nje promovimi te vecante. Autori i njohur si gazetar i shtypit te shkruar dhe medias audiovizive per disa dekada rresht dhe tashme ne emigracion, ne Kanada, nen organizimin e Unionit te Gazetareve Shqiptare do te kete nje moment te vecante komunikimi permes nje libri ne proze.
Jane te ftuar gazetare dhe krijues.

Zyra e Shtypit
Unioni i Gazetareve Shqiptare

sample-ad

Facebook Comments

POST A COMMENT.

sixteen − 14 =