SKANDAL/ Në Prizren, gjuhë zyrtare është turqishtja, pastaj serbishtja dhe e fundit shqipja

AktualitetKryesore
23
0
sample-ad

KFOR-i turk në Prizren, ka vendosur në tabelë që tregon ndërtimin e rrugës nga po nga KFOR-i turk.

Në tabelë janë shkruar informacione në katër gjuhë dhe gjuha shqipe është renditur e fundit.

Si duket në Prizren shqiptarët janë minoritet sipas turqve, kurse turqit dhe serbët janë shumicë.

Pas turqishtës, serbishtës dhe anglishtës gjuha shqipe është renditur e fundit duke ofenduar kështu 98% të shqiptarëve në Prizren.

 

sample-ad

Facebook Comments

POST A COMMENT.

3 + fourteen =