Trump, këshillë kryeministrit Italian të 5 Yjeve: Mbështetuni në forcat tuaja

Aktualitet
128
0
sample-ad

Për teorine e mbeshtetjes në forcat e vet Amerikes, perse vini tek unë që e kam marrë nga Shqiperia, qekur Ramiz Alia fjeti gratis në hotelin tim…?

Takse te larte mallrave të huaja do të thotë të mos vijnë dhe ti të prodhosh vet separi per nevojat e tua duke ruajtur vendet e punes dhe rinovuar teknologjine prodhuese…
Keni me afer Shqipërine …cfare doni tek unë?”

Thua eshte “shaka politike me spec” e Tramp, kur pyet kryeministrin Italian perse vjen ne SHBA kur teorine e mbylljes se vendit e ka fare prane…

Conte, serish ne SHBA, tek Tramp…

Ja shtypi italian per viziten e re te Kryeministrit te ri…dhe shakate e Tramp, kunder globalizimit…

Facebook Comments

POST A COMMENT.

five − 3 =