Bllokohen fondet e maratonës violinistike, organizatorja: ky është skandal!

Kulture
287
0
sample-ad

Ina Kosturi organizatorja e Maratonës së violinës ka lëshuar alarmin se i janë bllokuar fondet shoqatës nga banka, edhe pse ajo ka qenë e rregullt dhe ka zbatuar të gjitha ligjet.

Ja statusi i Kosturit në rrjetet sociale

Ky quhet SKANDAL ! Kjo eshte nje shkrese e marre ne oren 1 ne degen e BKT Piazza Tirane.

Lexoni si penalizohet shoqata “Bota e Artit ” me nje debi prej 64 460 leke !!!!! Pas paraqitjes se shkreses se date 21.12.2017 nr prot 234983 te Drejtorise se Taksave ku citohet se shoqata nuk ka asnje detyrim, insistimit tim dhe presionit per denoncim ne gjykate e prokurori ne rast te vazhdimit te ketij skandali, pas bertitjeve te mia te fuqishme , pergjegjesja e kesaj dege e zhbllokon llogarine, duke pranuar de facto se shoqata nuk ka asnje detyrim. E gjitha behet per te penguar kalimin dhe bllokismin e fondeve te Maratones Violinistike qe u realizua ne 12 qershor dhe aktiviteteve te shoqates .

Facebook Comments

POST A COMMENT.

3 + one =