U shfaq lideri, mediat injorojne heroin

AktualitetOpinion
160
0
sample-ad

Naim Zoto

Miq te mi, reagimi im, ne fakt, nuk lidhet me autoresine e fotos se sa me me deformimin e lajmit. Nje nga arsyet e degradimit te medias sot eshte pikerisht devijimi i vemendjes se publikut.

Ne aktivitetin e referuar, sipas meje, ngjarje apo lajm nuk ishte Fatos Nano, por nderimi i UÇK, permes nderimit te nje militanti te sa saj, patriotit Musa Demiri. Por media sot kujton se politizimi vend e pa vend, sh-perdorimi i subjekteve politike me emrat Enver, Berishe, Nano, Rama do rriste interesin ndaj medias…

E, keshtu media eshte bere prone dhe domen i politikes edhe kur flitet per artin, sportin, vreshtarine etj. Shkurt, reagimi im lidhet me deformimin e lajmit, shmangien e protagonistit te lajmit qe ishte ky burri ne kete selfie! Tani nuk kemi më media, por Pop-media! Keshtu qe edhe mediumi i saj nuk e kapercen targetin qe i ka vene vetes!

sample-ad

Facebook Comments

POST A COMMENT.

two × three =