Erdogan lëvdon dhëndrrin shqiptar që e bën ministër

Aktualitet
168
0
sample-ad

Shtypi perëndimor i ka bërë jehonë emërimit të Berat Albayrakut, dhëndrit të Erdoganit në postimin e ministrit të Financave dhe të Thesarit.

“ Kur vajza më paraqiti burrin e saj te ardhshem sot dhendrri im i nderuar…ja aprovova vetem pse kish emrin shqiptar Berat Albayrak… origjina shqiptare ne Turqi ka bere sherbime te medha perandorise turke dhe pse vendit te tyre asnjehere nuk i sherbyen…”, thekson media italiane, e cila shkruan më tej: Berati, mundet vertet me origjine shqiptare tashme dhe minister i ekonomise turke, ne krah te vjerrit, Sulltanit Erdogan…

Facebook Comments

POST A COMMENT.

16 − four =