Shtigjet e hapura në kufirin Shqiptaro-Grek

Investigim
379
0
sample-ad

A ka qenë Piramida 63 rrugë për kalimin e narkotikëve dhe personave me precedentë penal?

Para viteve 90, kufiri ruhej rreptësisht me ushtarë nga të dy shtetet, por që kur Shqipëria liberalizoi vizat me BE në 2011, ushtarët u larguan nga survejimi dhe kufiri në piramidën nr.63 është i lirë që të kalohet pa kontroll.

Video: Denis Tahiri

Klaudja Karabolli

Editor: Arbër Shkreta

/Albanian Center for Quality Journalism

Facebook Comments

POST A COMMENT.

nineteen − 18 =