Ish kryeredaktorja e AJC, Julia Wallace: Gazetaria ka ndryshuar njerëz dhe vende!

Intervista
393
0
sample-ad

Ish kryeredaktorja e Atlanta Journal Constitution, Julia Wallace në një intervistë për Qendrën për Gazetari Cilësore flet për sfidat që i kanë shoqëruar gazetaret femra në SHBA, duke përfshirë dhe ngacmimet seksuale. 

Wallace është aktualisht drejtuese në fakultetin e Gazetarisë “Walter Cronkite” në Arizona.

Video: Elsa Cerpja

Fjori Sinoruka

Editor: Lorin Kadiu

Ardit Hoxha

/Albanian Center for Quality Journalism

Facebook Comments

POST A COMMENT.

four × two =