Rrëfim +18/ Më duhet t’i ofroj seks shefes, përndryshe s’ka rritje…

KryesoreShowbizz
919
0
sample-ad

Një djalë i cili punon në një ‘Call-center” është vënë para një zgjedhjeje të vështirë.

Ai kërkon që t’i rritet rroga por për këtë ai duhet t’i ofroj seks shefes së tij, në të kundër nuk përfiton asgjë.

Mirëpo kjo nuk është ajo çka ai dëshiron dhe për këtë arsye ndihet fajtor. Ja çfarë i ka shkruar ai psikologes së “The Sun” lidhur me këtë rast.

Low section view of a businessman and a businesswoman flirting in an office

Letra e djalit

“Jam 26 vjeç dhe vitin tjetër kam planifikuar së bashku me të fejuarën time që të martohemi e të blejmë shtëpinë tonë.

Para se të celebrohemi ne po mundohemi të punojmë shumë që të mbledhim ca të ardhura në mënyrë që të kemi mundësi për të blerë një shtëpi.

Unë punoj në një ‘Call-center’ dhe ajo që fitoj nuk është shumë, prandaj jam përpjekur të jap maksimumin tim me shpresë që shefja ime të më ngrejë në detyrë.

Por…ajo do diçka në këmbim të dëshirës dhe synimit tim.

Edhe pse është e martuar, ajo më merr çdo ditë në zyrën e saj pas punë dhe më ‘detyron’ të bëjmë seks. Sipas saj kjo është e vetmja mënyrë për të më rritur rrogën.

Por unë ndihem shumë fajtor përballë të fejuarës sime dhe nuk e shikoj dot në sy…por nga ana tjetër mendoj se nuk po bëj ndonjë gabim shumë të madh pasi të gjithë këtë e bëj për të fituar disa të ardhura më shumë për të blerë shtëpinë.

Apo jam duke gabuar?!”

Përgjigjja e psikologes

“Një justifikim i mirë ky që mendon… por besoj se ti duhet të tregohesh më i vendosur dhe të mos e lejosh veten të të shfrytëzojnë.

Duhet ta sqarosh shefen tënde dhe t’i thuash se dëshiron që rritjen e rrogës ta marrësh si shpërblim të aftësive të tua në punë dhe jo të aftësive në krevat”.

Facebook Comments

POST A COMMENT.

five × five =

%d bloggers like this: