Trendi më i ri: Lyeni rrënjët e flokëve me xixa!

Tendence
971
0
sample-ad

 trendi flokekuq

Nuk dëshironi të lyeni rrënjën e flokut? Tashmë keni një zgjidhje, e cila do tu bëjë të dukeni dhe festive.Një trend i ri është popullarizuar në Instagram: Lyerja e rrënjës së flokut me ngjyrues të cilët ndriçojnë. Ky trend quhet “Cover your roots in glitter”, shkruan Grazia. Jo të gjithë e kanë përqafuar këtë ide duke thënë se “Xixat duken si zbokth mbi flokë. Megjithatë, janë të këndshme për sezonin festiv.

sample-ad

Facebook Comments

POST A COMMENT.

2 + 12 =