Epoka e akullit është në horizont, mund të godasë botën në vitin 2019

AktualitetKryesore
443
0
sample-ad

“Aktiviteti i dobët diellor për një periudhë kohe është e sigurt se do të ketë ndikim në ftohjen e temperatura globale në troposferë”, tha meteorologu Paul Dorian.

ngrohja_VOA

Analiza e diellit ka treguar se gjatë këtij viti ka rënë me shpejtësi sasia e nxehtësisë. Për herë të parë në katër vite, dielli ka ndriçuar më zbehtë, çka ka çuar disa ekspertë të besojnë se epoka e akullit është në horizont dhe mund të godasë botën në vitin 2019.

Prania e diellit panjollë do të bëhet gjithnjë e më i rregullt, çka do të thotë seaktiviteti diellor ka pësuar rënie të madhe.

“Aktiviteti i dobët diellor për një periudhë kohe është e sigurt se do të ketë ndikim në ftohjen e temperatura globale në troposferë”, tha meteorologu Paul Dorian.

Facebook Comments

POST A COMMENT.

3 × 3 =