Skandali i rradhës në Qendrën Spitalore, i marrin gjak deles

AktualitetKryesorePertej Fasades
948
0
sample-ad

Kjo ngjarje e pazakontë është filmuar në ambientet e Qendrës Spitalore Universitare “Nënë Tereza”, ku një punonjëse ka fotografuar disa kolege të saj, të cilat  i janë afruar një deleje që mbahet nga një burrë me litar dhe po i marrin gjak.

Fotografimi i procesit makabër është bërë në pjesën e pasme të godinës së Urgjencës, duke ngritur dyshime të forta, pasi kemi të bëjmë me të njëjtën procedurë që ndiqet në rastet kur infermierët i marrin gjak një pacienti për të bërë analiza, apo kur një person dhuron ose shet gjak.

Punonjësja e QSUT-­së shprehet e shqetësuar pasi nuk arrin ta kuptojë se përse kryhet ky veprim në ambientet e këtij spitali, i cili nuk është një spital veterinar, ku kjo gjë do të ishte mëse e kuptueshme, por një spital për njerëzit.

Ajo shtron pyetjen se ndoshta po bëhet ndonjë kërkim shkencor për ndonjë kurë, por këtë gjë nuk arrin ta besojë as vet dhe për më tepër, nëse do të ishte kështu, gjaku i kafshës nuk do të merrej në mes të rrugës, në këtë mënyrë.

 

delja1 delja

 

sample-ad

Facebook Comments

POST A COMMENT.

sixteen − twelve =