Moda më e fundit për këpucët në 2016-ën

Tendence
1.3K
0
sample-ad
moda-babucha-01-t

Këto pandofla janë moda më e fundit  e këpucëve për vitin 2016-të. Këpucë me gajtan Aquazzura, ndër të tjera, kanë hapur rrugën për një nga surprizat e sezonit.

Këto këpucë vijnë në kë stil nga ndikimi I këpucëve marokene, me një zonë të hapur prapa thembrës dhe përfundojnë me një majë shumë të mprehtë. Kjo modë e sjellë nga Parisi ka mbajtur gjallë vëmendjen e redaktorëve të modës në mbarë botën, duke pritur se kush do të guxojë I pari me këto këpucë të sezonit.

Arbëria News

moda-babucha-01-z moda-babucha-04-a moda-babucha-06-a moda-babucha-09-a moda-babucha-08-a

 

sample-ad

Facebook Comments

POST A COMMENT.

13 − 2 =