FOTO-KARTOLINE E PAPERSERITESHME PËR SHENJTOREN TEREZË

Foto lajme
1.6K
0
sample-ad
nene tereza kartolina

Kjo është një nga kartolinat më të veçanta dedikuar Shenjtores Terezë. Ajo është realizuar dhe hedhur në qarkullim në periudhën kur Nenë Tereza e Kalkutës nuk ishte shenjtëruar ende.

Facebook Comments

POST A COMMENT.

eleven + 4 =