Hetimet nxjerrin detaje rreth marrëdhenies së nxënëses 13-vjeçare me profesorin 41-vjeçar

Histori te rrallaKryesore
597
0
sample-ad
3800089A00000578-3777044-image-m-33_1473216795177

Çifti i pazakontë shkëmbente edhe poezi me përmbajtje erotike, por hetimet e kryera pas vetëvrasjes së vajzës, kanë marrë një tjetër drejtim, tani që janë zbuluar mesazhet e saj me profesorin,

Detaje të reja kanë dalë lidhur me historinë e marrëdhënies së pazakontë midis një mësuesi dhe nxënëses së tij 13-vjeçare, e cila kreu vetëvrasje në Zelandën e Re.

Sam Back, 41 vjeç, këmbeu mijëra mesazhe me Reiha McLelland, ku i drejtohej asaj me fjalët “e dashur”, ndërkohë që ajo e quante atë “djali i madh”. Çifti i pazakontë shkëmbente edhe poezi me përmbajtje erotike.
Por hetimet për historinë që shokoi Zelandën e Re në vitin 2014, pas vetëvrasjes së vajzës, ka marrë një tjetër drejtim, tani që janë zbuluar mesazhet e saj me profesorin, i cili e lejonte nxënësen e tij që të strehohej në shtëpinë e tij, pa dijeninë e prindërve të saj.
Profesori akuzohet se i ka shkaktuar depresion vajzës, e cila kreu vetëvrasje dy vite më parë, por ai i mohon akuzat.

Facebook Comments

POST A COMMENT.

15 − one =