Fatkeqësitë që parashikoi profeti Nostradamus dhe që janë berë realitet

AktualitetKryesoreKuriozitete
404
0
sample-ad

nostradamus

Profeti i madh francez, Mishel de Notre Dam, i njohur si Nostradamus, ka parashikuar dhjetë gjëra që mund të ndodhnin dhe që realisht ndodhën në vitin që po jetojmë. Ja cilat janë ato…

Këto janë dhjetë gjërat që ai ka parashikuar:

1. Zgjedhjen e Obamas president të SHBA-së më 2013, por që ka thënë se do të jetë presidenti i fundit i SHBA-së.

2. Në shkrimet e lëna të Nostradamusit thuhet se klima do të ndryshojë herë pas here në periudha të shkurtra kohore. “Uji do të rritet dhe vendi gjithnjë do të fundoset”.

3.Planeti do të ndryshojë këtë vit dhe do të shkaktohen shumë pasoja të mëdha tragjike në Tokë.

4. Nafta në vendet e Gjirit në Lindjen e Mesme do të jetë në zjarr.

5. Eksplodimet e mëdha në Lindjen e Mesme do të bëjë që aeroplanët të bien nga qielli.

6. Lufta në Irak do të jetë sinjali i parë se bota do të zhduket.

7. Shtëpia e Bardhë do të bëjë lojëra lufte, se ka plan për të shkatërruar botën, e kjo filloi që në Lindjen e Mesme.

8. Shkrirja e poleve do të bëhet këtë vit dhe kjo gjë  është konfirmuar,deri diku edhe nga shkencëtarët.

9. Izraeli do të jetë i rrethuar dhe sulmuar nga të gjitha anët, ndoshta vetëm Amerika mund ta ndihmojë në këtë betejë.

10. Rusia nuk do të bashkohet me Europën dhe vendet e tjera perëndimore në luftën e madhe që do të vije, por ajo do të luaj rolin e paqeruajtësit.

Facebook Comments

POST A COMMENT.

seven + 13 =