Çfarë do tju ndodh nëse qendroni gjatë në dush

Shendeti
350
0
sample-ad
dush_1469535304-2218476

Njerëzit që lahen shpejt janë më të lumtur. Studiuesit kanë arritur në përfundimin se njerëzit që lahen shpejt janë më të lumtur dhe më pak të vetmuar. Sipas studimeve, këta njerëz nuk e përdorin dushin si një vend ku të kritikojnë veten, të thurin plane apo të imagjinojnë një të ardhme më të mirë.

Psikologu John Bargh mendon se sa më e gjatë të jetë koha që qëndroni në dush, aq më të palumtur dhe të vetmuar jeni. Ai e lidh këtë fenomen mes ngrohtësisë fizike dhe shpirtërore.

Facebook Comments

POST A COMMENT.

sixteen + nine =