Jahti më i madh në botë, i cili kushton mbi 200 milionë euro

Shkenceknologji
585
0
sample-ad
2EED98D800000578-0-image-a-40_1448894186174-620x413

Ky jaht kushton mbi 200 milionë euro dhe mendohet se është një ndër më të mëdhenjtë në botë. Ai është ankoruar në Devon të Britanisë së Madhe për shkak të stuhisë “Coldagh”, pasi ishte nisur për në Bahamas.

Ky është i sapondërtuar dhe mendohet se është jahti i 51-të më i madh në botë. Ai zotërohet nga miliarderi Alexander Machkevitch, pasuria e të cilit i kalon 3 miliardë eurot.

rv9K0Dal 8N1dSNOl Ewg3KnSl qymR66kl eeaGdmll EMIYy5zl

Facebook Comments

POST A COMMENT.

19 + three =