"Euro 2016", përleshja e huliganëve anglezë me ata rusë (Video nga vendi i ngjarjes)

KryesoreSport
339
0
sample-ad

Kjo video e plotë rrëfen live sherrin e tmerrshëm midis huliganëve rus dhe atyre anglez. Është beteja e shumërfolur e zhvilluar tre ditë më parë dhe që tregon degjenerimin dhe kthimin e futbollit nga një sport argëtimi në instrument që ndez nacionalizmat dhe dhunën e pashembullt. Videoja është regjistruar nga një tifoz rus me “go pro”, i cili gjendej brenda betejës. Ndiqeni anën kafshërore të këtyre njerëzve…

Facebook Comments

POST A COMMENT.

nine + fourteen =