Gazetarët finlandez në Tiranë për lirin e medias në Shqipëri

Aktualitet
326
0
sample-ad

1918554_10153713135368183_101007097985730920_nNjë grup gazetarësh  finlandezë të kryesuar nga Nils Erik Friis kanë zhvilluar një dëgjesë me panel gazetarësh shqiptarë rreth lirisë së medias dhe gjendjes së gazetarisë në Shqipëri.

Në këtë panel rederuan gazetarja Sonila Meço, Artur Kopani, kryetari i Unionit të Gazetarëve Shqiptarë (UGSH) Aleksandër Çipa dhe presidentja e Pen-Club Shqiptar Entela Kasi.

Referuesi sollën një tablo reale për skenën mediatike shqiptare, zhvillimet në realitetin mediatik dhe raportet e këtij pushteti me demokracinë në vend.

Kryetari i UGSH, Aleksandër Çipa paraqiti të dhëna rreth skenës mediatike të vendit si dhe foli për çështjet më problematike që lidhen me komunitetin e gazetarëve profesionist ne vend.

Marrë nga Arbëria News

Facebook Comments

POST A COMMENT.

19 − 18 =

%d bloggers like this: