Home / Histori te rralla / AND-ja ju tregon kohën e duhur për të humbur… virgjërinë

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/html/wp-content/themes/sahifaa-2/framework/parts/post-head.php on line 73

AND-ja ju tregon kohën e duhur për të humbur… virgjërinë

Kur ta humbisni virgjërinë? ADN-ja, nëpërmjet një mekanizmi, “sugjeron” kohën për të kryer marrëdhënien e parë seksuale.

Sipas kërkuesve të “California State University”, humbja e virgjërisë është e shkruar në gene. Ky studim është publikuar në revistën “Personality and Individual Differences”, ku theksohet gjithashtu se, gjithçka varet nga trashëgimia gjenetike e qenies njerëzore.

“Por kjo nuk do të thotë se, tek gjithësecili prej nesh ekziston një gen që vendos për momentin e humbjes së virgjërisë, sepse kjo ndodh vetëm tek ata njerëz me karateristika të veçanta gjenetike.

Tek njerëzit impulsivë ky moment mund të marrë ngjyrime shumë sentimentale”,- shprehet drejtuesja e studimit, Nancy Sega.

Në studim janë marrë disa çifte binjakësh të ndarë që në fëmijëri dhe sipas të dhënave, shumica e tyre kanë kryer marrëdhënie pothuajse në të njëjtën kohë me villain, ose motrën e tyre.

Marrëdhënia mes gjenetikës dhe seksualitetit nuk është e re për shkencëtarët, pasi kjo lidhje është studiuar edhe më parë.

Check Also

Mehmet Aliu, shqiptari që mblodhi mamlukët në gosti, i ekzekutoi pa mëshirë dhe u bë mbret i Egjiptit

Në fundin e Shtatëqindës, Egjipti i përkiste Perandorisë otomane. Por ligjin e bënin 24 bejlerë …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 − eighteen =