Fshati Fan, aty ku i vdekuri mund të bjerë nga ura

AktualitetHistori te rralla
497
0
sample-ad
largea_capture-jpg1455478946

Në fshatin Fan të Mirditës, ku popullsia është rreth 3,000 banorë, mungon infrastruktura më minimale e mundshme: nuk ka një urë të mirëfilltë, për vetëm një sajesë prej dërrasash dhe litarësh e cila mund të rrëzohet nga momenti në moment.

Një turp i paprecedent për autoritetet, të cilat i kane lënë banorët të torturohen edhe në raste vdekjesh, me frikën se i ndjeri mund të bjerë në lumë nga momenti në moment, siç tregon edhe kjo video më poshtë, shkruan portali Jeta Osh Qef.

Facebook Comments

POST A COMMENT.

20 + eight =