Gjyshi i “tërbuar”: Për një ndeshje sporti, Ja çfarë i bën dhomës dhe televizorit!? (Video)

Histori te rrallaKryesore
427
0
sample-ad

Amerikani Charles Green, i cili është adhurues i ekipit të ragbit Carolina Panthers, nuk mundi ta përballonte humbjen në Super Bowl.

Në nervozen e tij, gjyshi shkatërronte gjithçka në dhomë, por më së shumti e pësoi televizori që ia dha lajmin e keq.

Për më shumë, shikojeni videon.

Facebook Comments

POST A COMMENT.

eleven + 11 =