Home / Histori te rralla / Fotot e çmendura të fëmijëve të bosëve të drogës

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/html/wp-content/themes/sahifaa-2/framework/parts/post-head.php on line 73

Fotot e çmendura të fëmijëve të bosëve të drogës

Fëmijët e bosëve të drogës, të cilët kanë shuma para, janë të gatshme t’i shpenzojnë me lehtësi.

Stolitë me ar e diamante, pastaj rrobat dhe aksesoret prej disenjnerëve të njohur të modës, të gjitha janë në trupin e këtyre fëmijëve, transmeton Telegrafi.

Ata jetojnë në pallate luksoze. Kanë vetura të shtrenjta, madje edhe shtazë mishngrënëse, si: luan dhe tigër.

Por, ku t’i tregojnë gjithë këto të mira, kur ata janë të vetmuar, në mesin e dhjetëra rojave, që kujdesen për sigurinë e tyre?

Në ndihmë vjen rrejti social Instagram, ku ata tregojnë për të mirat që kanë, si dhe “rrezikun” që përbëjnë, teksa shfaqin shumë armë në fotografi.

Check Also

Mehmet Aliu, shqiptari që mblodhi mamlukët në gosti, i ekzekutoi pa mëshirë dhe u bë mbret i Egjiptit

Në fundin e Shtatëqindës, Egjipti i përkiste Perandorisë otomane. Por ligjin e bënin 24 bejlerë …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

two × 4 =