Home / Histori te rralla / Njeriu me tumorin “Futboll” ( Video)

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/html/wp-content/themes/sahifaa-2/framework/parts/post-head.php on line 73

Njeriu me tumorin “Futboll” ( Video)

tumori

Ky burrë vuan nga tumori. Ky tumor është zhvilluar ne trupin e 67- vjeçarit duke marrë përmasat e një topi futbolli në stomakun e tij.

Kur Glenn Williams kollit, hernia e tij zhvillohet  20cm – 30cm, rreth 10 herë më shumë se  madhësia e një hernie të zakonshme.

Mjekët po punojnë për të realizuar operacionin në zorrë. Këtë tumor e kanë quajtur “Tumor-Futbolli”.

https://www.youtube.com/watch?v=FN9_iAG0A5g

Check Also

Mehmet Aliu, shqiptari që mblodhi mamlukët në gosti, i ekzekutoi pa mëshirë dhe u bë mbret i Egjiptit

Në fundin e Shtatëqindës, Egjipti i përkiste Perandorisë otomane. Por ligjin e bënin 24 bejlerë …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eighteen − fifteen =