Binjakët identik martohen me binjaket identike

Histori te rrallaKryesore
530
0
sample-ad

Dy vëllezërit ishin të pandashëm gjatë tërë jetës dhe kishin vendosur të gjenin binjake identike me të cilat do të martoheshin. Por kjo gjë nuk ishte e lehtë, pasi që atyre i’u deshën 5 vjet të gjenin motra identike. Ndiqni historinë…

Binjakët identik Driken dhe Dilraj Varikkassery janë martuar me binjaket identike Reena dhe Reema në një ceremoni të përbashkët në Indi.

Dy vëllezërit ishin të pandashëm gjatë tërë jetës, dhe kishin vendosur të gjenin binjake identike me të cilat do të martoheshin thotë Klan Kosova. Por kjo gjë nuk ishte e lehtë, pasi që atyre i’u deshën 5 vjet të gjenin motra identike që mbi të gjitha do përshtateshin me ta sa i përket shkollimit.

“Kur takuam Reenna dhe Reema, e dinim janë ato që kemi kërkuar tërë kohën. Për fat të mirë, edhe ato të dyja kishin të njëjtat ndenja sikurse ne”, u shpreh Dilraj.

Përveç ndjenjës që sipas tyre ju lindi menjëherë, edhe motrat për një kohë të gjatë po kërkonin burra për tu martuar e që me patjetër të jenë me pajme identike.

“Edhe ne kemi kërkuar burra që janë binjakë identikë për rreth tre vjet. Kur e takuam Dilraj dhe Dinker e kuptuam që jemi bërë për njëri-tjerin. Ishte një eksperiencë shumë e mirë”, tregoi Reena.

Facebook Comments

POST A COMMENT.

twelve − seven =