Viktima e trafikimit: Më kanë përdhunuar 43 mijë herë

Histori te rrallaKryesore
439
0
sample-ad
auto_vitkt1447330003

Një grua pretendon se është përdhunuar më shumë se 42 mijë herë pasi ngeci në industrinë e trafikut të qenieve njerëzore në Meksikë.

Karla Jacinto përllogarit se është përdhunuar 43.200 herë pasi është detyruar të flejë me të paktën 30 meshkuj në ditë për katër vitet e fundit.

Ajo thotë se u mashtrua nga një trafikant kur ishte 12 vjeç dhe u largua nga familja e saj disfunksionale, shkruan kosova-sot.

Trafikanti e dërgoi në Guadalajara, një nga qytetet më të mëdha, ku nisi të punojë si prostitutë.

Facebook Comments

POST A COMMENT.

four × 3 =