Sa prekëse, e rriti duke mbledhur plehra, i përulet nënës

Histori te rralla
669
0
sample-ad
miss

Ky është momenti prekës kur një mbretëreshë bukurie kthehet në vendlindjen e saj për të falenderuar në mënyrën më modeste të mundshme nënën e saj.

Me kurorën në kokë, 17-vjeçarja Khanittha “Mint” Phasaeng- që fitoi titullin e Miss Lajmet e Pacensuruara Tajlandë- u përkul përpara nënës së saj, përpara koshave të plehrave, duke e falenderuar për gjithçka ka bërë për të.

Momenti prekës ka bërë shumë njerëz që të lotojnë, pasi nëna e rriti e vetme, teksa e siguronte jetesën duke mbledhur plehra nëpër kosha.

“Gjithçka kam arritur, e kam falë mamasë. Unë dhe ajo e sigurojmë jetesën në mënyrë të ndershme, ndaj nuk ka pse të ndjehem inferiore,” tha ajo.

Për shumë aziatikë, forma më e lartë e respektit është të gjunjëzohesh.

Mint tani ka fituar disa kontrata për reklama, për punë në televizion dhe në botën e filmit shkruan mapo. Ajo shpreson që kjo do e përmirësojë situatën e tyre ekonomike.

Wearing plain clothes, Mint helps helps her mother sort through the the rubbishThe crown and sash doesn't bother her as she gets stuck into hard work at homeThe tall beauty queen at her home in Thailand stands proudly wearing her silk sash and crown Proud moment: Mint hugs her mother who she thanked by kneeling before her in the most touching way

Facebook Comments

POST A COMMENT.

16 − one =