Kombinime perfekte të shallit gjatë vjeshtës

Stili i jetesTendence
845
0
sample-ad
shall2

Shalli është aksesori që na shoqëron gjatë gjithë stinës së vjeshtës edhe dimrit pavarësisht temperaturave jashtë. Gjatë këtij sezoni propozimet e stilistëve janë;  të të gjitha ngjyrave, madhësive, gjatësive… çdo variant që shkon me veshjen mund ta veshësh, pavarësisht rastit. Dhe ndërsa shalli i hollë mund të jetë trendy i duhur për këtë sezon, nuk ka arsye për të hequr dorë nga variantet e tjera që mund të mbash rreth qafës. Më poshtë po sjellim disa mënyra se si mund ta kombinosh shallin këtë sezon.

shall9 shall8 shall7 shall6 shall3 shall

Facebook Comments

POST A COMMENT.

eleven − ten =